София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Търсят нов съперник на Багата за UFC 250

Първоначалната локация беше Сао Пауло, но арената, в която ще се проведе събитието ще бъде превърната в болница заради пандемията от коронавирус и UFC ще го преместят в САЩ, съобщава mma.bg
8 месецаДруги 359 Симеон Кисьов

Българската ММА звезда Благой Иванов – Багата, получи лоша новина, след като остана без опонент за събитието UFC 250, което е планирано за 9 май. Първоначалната локация беше Сао Пауло, но арената, в която ще се проведе събитието ще бъде превърната в болница заради пандемията от коронавирус и UFC ще го преместят в САЩ, съобщава mma.bg. За съжаление всички бразилци, които са част от бойната карта няма да могат да си изкарат работни визи и така цели 13 състезатели са аут. Най-голям удар е оттеглянето на Жозе Алдо, който трябваше да се бие в главната среща с Хенри Сехудо за титлата в категория перо.

Багата от своя страна трябваше да се бие с Аугусто Сакай, но сега ще трябва да му търсят нов съперник. Обяснението за оттеглянето на бразилците гласи, че американските посолства по света не обслужват неамерикански граждани и следователно в този момент е било невъзможно спортистите да подновят работната си виза за пътуване до САЩ. Ето кои са имената на всичките 13 бойци, които са аут от събитията на UFC.