Search Suggestions
      четвъртък, 24.10.24
      Search Suggestions

          Владо Карамазов: Свободен човек съм, прекалено много изтърпях в театъра за 20 години

          Аз малко преди „Опашката“ бях взел категорично решение, че повече не искам да се занимавам с тая професия. И не заради самата професия, а заради нещата, които се случват вътре. 20 години аз прекалено много изтърпях. Понеже това е една професия, в която ние работим заедно прекалено много голям кръг хора, които работят заедно, всеки със своя си характер, всеки със своите си проблеми, всеки със своите си лудости. И в един даден момент това вече много започна да ме натоварва наистина и се отделих. И всъщност „Опашката“ беше пък представлението, което излезе точно преди така да затръшна вратата, това заяви актьорът Владо Карамазов в интервю за focus-news.

          Все едно Явор Гърдев – някак си в главата така ми остана, като че все едно тъкмо да хлопна вратата, и той сложи крак и каза „Ела“. И много се радвам, че така стана, защото в живота на човек нищо не е случайно. Радвам се, че стана така, защото пък „Опашката“ ми даде, точно ми назова с какво аз трябва да се занимавам в тази професия – само с такъв тип проекти, които са независими, които са далече от познатото, с нови хора, с готини режисьори. Ако трябва на 10 години веднъж – на 10 години веднъж, продължи той.

          Всъщност в момента аз няма да кажа нищо по тази тема поради простата причина, че в момента се случват там някакви неща, които са някакви податки този конфликт да се разреши, и затова не искам да наливам масло в огъня. Имам категорично мнение по въпроса, то е много крайно. И единственото, което мога да кажа, че ако някой не му изнася някъде и поради някаква причина не се чувства добре, а пък всички останали се чувстват добре, просто трябва да стане и да се замине, както аз съм го правил многократно. Мисля, че това е най-достойното поведение. Аз, когато предишният директор беше в Народния театър, аз по никакъв начин не харесвах нещата, които се случват там, и начина, по който той ръководи театъра, но имаше голяма част от екипа на театъра, които харесваха как той се справя. И всъщност моето решение беше, че в неговия период 5 години аз няма да приема нито едно представление. И след там един етап, каниха ме много пъти, но не приех нито веднъж да участвам в този театър. И мисля, че това е най-достойното – просто станах и си заминах. Има достатъчно много сцени, има достатъчно много театри. Ето, плевенският театър. Има достатъчно много сцени за изява, че ако някой не му отърва, просто да стане и да напусне. Това е моето мнение, заяви той за скандала в Народния театър.

           

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions