понеделник, 23.09.24
7.8 C
София
17 C
Пловдив
17 C
Варна
Search Suggestions

      ИКОНОМИИ: Служителите на Twitter вече носят своя тоалетна хартия в офиса

      Някои служители на Twitter носят собствена тоалетна хартия на работа, след като компанията намали услугите за почистване, съобщи New York Times.

      Централата на компанията в Сан Франциско е оставена с мръсни санитарни помещения, а офисът е в безпорядък, според изданието. Вонята на остатъци от храна и телесна миризма присъстват в помещенията, твърдят четирима настоящи и бивши служители пред The Times.

      Това идва, след като портиерите на Twitter предприеха стачка по-рано този месец. Един синдикат обясни стачката с несправедливите трудови практики. Според профсъюзите компанията не е договорила нов договор с Flagship, компанията за почистване.

      Twitter също спря да плаща наем за офиса в Сиатъл, съобщи The Times, който цитира двама души, запознати с въпроса. Съобщава се, че компанията е спряла да плаща наем в други офиси през последните седмици, включително централата си в Сан Франциско. За да намали разходите, компанията се опитва да предоговори условията на своите споразумения или да ги напусне напълно, според доклада.

      Илън Мъск се е опитал да спести около 500 милиона долара от разходи, несвързани с труд, съобщава Times, като се позовава на вътрешен документ.

      Някои мениджъри на Twitter са били посъветвани да възприемат подход на „нулево бюджетиране“, за да минимизират разходите, според документа за спестяване на разходи, видян от The Times.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ