вторник, 24.09.24
10.8 C
София
16 C
Пловдив
14.1 C
Варна
Search Suggestions

      Православен свещеник ще освети стаята, която „Възраждане“ получава в парламента

      Днес в сградата на Народното събрание от „Възраждане“ е поканен православен свещеник, който ще освети стаята, която политическата организация получава, след като беше ползвана от „Демократична България“.

      Освещаването ще се извърши по настояване на Костадин Костадинов, който не желае парламентарната група да ползва стаята, обитавана преди това от ДБ, преди тя да бъде осветена от православен свещеник.

      „След като влязохме отново в Народното събрание, при преразпределението на стаите в парламента взехме освен старите си помещения и стаята на „Доносническа България“. Тъй като мястото е било обитавано и ползвано от скверни и нечистоплътни (душевно и телесно) доносници, забраних ползването на стаята, докато не бъде осветена от православен свещеник, което ще стане днес“, написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

      „Не ми се мисли обаче ако трябва да освещаваме целия парламент. За подобен ритуал, предвид мащаба на замърсяването, ще трябва да съберем цялата българска православна църква на едно място, воглаве със Светия синод и патриарха начело“, добави Костадинов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ