понеделник, 23.09.24
16.8 C
София
22 C
Пловдив
20.1 C
Варна
Search Suggestions

      Кандидат за кмет се захвана с изпълнение на предизборните обещания преди самите избори

      Купуването и продаването на гласове е престъпление!

      Кандидатът за кмет на район „Слатина“ Юлиан Андреев предприе гражданска инициатива по поддръжката на няколко градинки в кв. Редута, намиращи се в критично лошо състояние. Това се случва седмици преди самите избори. Прецедент за нашата политическа действителност, в която предизборните обещания остават за необозрим бъдещ момент след изборите. 
      Юлиан Андреев, подкрепен от граждански активисти, предприе мерки по облагородяването на градинките и само в рамките на седмица, те са преобразени – обновени и приветливи за посетителите. Ситуацията преди благородната инициатива на кандидата за кмет на район „Слатина“ е довело до окаяното състояние на местата, предвидени за отдих и детски игри в квартала. Липсата на адекватна поддръжка от страна на настоящото ръководство на Общината бе довело до прогнили и счупени пейки и съоръжения за детски игри, липса на кофи за отпадъци, алеи, обрасли с треви и т.н.
      Това не е първата гражданска инициатива на кандидата за кмет на район „Слатина“ Юлиан Андреев е част от инициативния комитет, борещ се за възстановяване дейността на народно читалище „Отец Паисий“ в квартал Редута. Вместо да бъде културен център в полза на гражданите и децата, читалище е затворено от повече от десетилетие. След мащабна протестна кампания от страна на гражданите.

      ЮЛИАН АНДРЕЕВ Е КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА РАЙОН „СЛАТИНА“ ОТ БЪЛГАРСКИ ГЛАС – НОМЕР 12.

      Купуването и продаването на гласове е престъпление!

       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ