Search Suggestions
      събота, 26.10.24
      Search Suggestions

          Съдия Цариградска: Получих нови заплахи от Прокуратурата

          „Кажи на тая жена да се кротне“ – тази заплаха получава в късните часове съдия Владислава Цариградска след интервюто си в БНР вчера. По думите ѝ, чрез своя позната снощи, тя е получила нови заплахи, отправени от ръководителя на пресцентъра на Прокуратурата.

          „Щом някой дръзва да отправи такива заплахи към съдия, при всичките ми разкрития, какво може да се случи на обикновения човек, който няма защита? Аз съм с униформени служители, имам назначена охрана”, заяви Цариградска.

          В интервюто си вчера Цариградска каза, че буди съмнение, че ръководител на тази структура в прокуратурата е именно Иванов, който е подавал сигнали срещу и.ф. Главен прокурор Борислав Сарафов за имотното му състояние.

          „Вече трябва да говорим за казуса „8-те нотариуса“. Това показва колко са преплетени сюжетите в единия и другия казус. Най-вероятно има още много замесени хора и съсипани човешки съдби. Съдбата на Навални показва същото – беше изпратен в затвор, където беше ликвидиран от съдия. Подчиняването на съдии на мафиотски структури винаги може да коства живота на хората“, обясни Цариградска.

          Съдия Цариградска заяви, че Мартин Божанов-Нотариуса е бил таен сътрудник на МВР. „Имал е водещ ръководител от ведомството. По неофициална информация мисля, че той е от 3-то РУП, който съвсем наскоро е бил освободен от длъжност. Добре е да зададете тези въпроси към министъра на вътрешните работи”, заяви Цариградска.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions