Search Suggestions
      четвъртък, 24.10.24
      Search Suggestions

          Русев: И Никола Минчев е участвал в съставянето на фалшивите документи за „Корал“

          Метаданните на фалшифицираните файлове, с които Кирил Петков е заобиколил изискванията на Закона за администрацията, за да се изчисти от конфликт на интереси и да “излезе” нелигитимно от сдружение “Да запазим Корал”, разкриват точния начин, по който са съставени. Тази информация е уникална и не може да бъда подменена, защото има уникални кодове за индентификация и по същността си представлява най-падежното доказателство за технологията на документната измама.  Именно чрез метаданните разследването разкрива съставители на файловете, момента на съставянето и конкретния скенер, на който са направени и сглобени неистинските документи.

          Освен адвокат Лена Бориславова, като съставител на документ от фалшифицирания набор излиза не друг, а нейния колега и бъдещ съпартиец и съратник по политическа кариера в партия “Продължаваме Промяната” – Никола Минчев

          Според метаданните Минчев е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията на председателя Атанас Русев за истиността на заявените за вписване обстоятелства. Това е документ, който ангажира председателя на сдружението с отговорност по Наказателния кодекс, ако бъдат представени неверни данни пред Агенцията по вписванията.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions