четвъртък, 19.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      ДОГАН СЕ ПОЯВИ: Почетният председател на ДПС говори в „Росенец“ (ВИДЕО)

      Ахмед Доган за първи път показа „сарая“ си в Росенец отвътре. Това стана през кратък видеоклип, който бе разпространен през фейсбук-профила на ДПС – той се управлява от фракцията на Доган след разцеплението в партията.

      Днес почетният председател на ДПС се срещна с представители на Младежката организация, които изразиха единодушна подкрепа за него в битката му със съпредседателя Делян Пеевски след настъпилия трус.

      В разпространеното по-късно видео Доган се обръща към младежите и към другия съпредседател Джевдет Чакъров:

      „Колеги, респектиран съм. Респектиран съм (…) А и много съм впечатлен, тука… Те са готови…“

      „Вие всъщност сами предложихте изхода. Сами очертахте стратегията за развитие на ДПС във времето (…) за което много ви благодаря! Благодаря ви за това, че имах възможност да ви усетя… така по човешки път.“

      „Това е едно препятствие, което ние ще трябва да преодолеем, едно предизвикателство, с което трябва да се справим. И аз съм много доволен, че виждам готовност във всеки един от вас… осъзнатост и то с реално сканирано (?!). Гордея се с вас, да знаете…“

      Видеото и съответно думите на 70-годишния Ахмед Доган са накъсани и повдигат въпроса за здравословното му състояние От неговата фракция през последните седмици уверяват, че той е в отлична форма и е в състояние да ръководи партията при настъпилата криза.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ