четвъртък, 12.09.24
23.8 C
София
28 C
Пловдив
26.1 C
Варна

ДПС-Доган след разкритията на Василев: Искаме да свалят имунитета на Пеевски (ВИДЕО)

След изнесените вчера от банкера Цветан Василев твърдения за фалита на Корпоративна търговска банка и заеми, свързани с председателя на ДПС Делян Пеевски, депутати от ДПС, които подкрепят почетния му председател Ахмед Доган и нечленуващи в парламентарната група на Движението, призоваха изпълняващия функциите на главен прокурор за конкретни действия срещу Пеевски.
Тимур Халилов заяви:

„Ще предприеме ли прокуратурата на Република България действия за повдигане на обвинения срещу Делян Пеевски и искане за сваляне на неговия имунитет. Това е въпрос, който силно вълнува обществото и е ключов за доверието в институциите. Показанията на Василев изискват ясно решение по отношение на ролята на Пеевски в събитията около КТБ. Като политическа сила ние сме длъжни да подчертаем, че случаят КТБ не е просто въпрос на източване на една банка, то е символ на злоупотреба с власт, на безнаказаност и на сливането на политическата и икономическата власт в ръцете на малцина“.

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

3 КОМЕНТАРА

  1. А малкото лукаво рязано човече,от розовият храст на „Росенец“ – кога?Великият хидроенженееееер,повелителят на обръчите( от фирми) – кога?

  2. И защо чак сега Доган – Сокола и неговата свита искат имунитетът му.
    Тези същите толкова години “плуваха”в една лодка и с наслада сърбаха мазно турско кафе и никой не се питаше: Как е станал толкова богат сегашният им “ВРАГ” и аджиба с чия подкрепа и КОЙ беше неговият покровител толкова години в ДПС ?
    Всички тези са забравили изглежда.
    А сега треперят от страх, защо ли???

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ