петък, 13.09.24
19.8 C
София
26 C
Пловдив
28.1 C
Варна
Search Suggestions

      Марсилия и Реймс поделиха точките в голово равенство на „Велодром“

      Ремито в Марсилия сложи точка втория кръг във френския футболен елит

      Мачът от втория кръг на Лига 1 между Олимпик Марсилия и Реймс завърши при равенство 2:2. Футболистите в бяло поведоха в резултата, преди противникът им да стигне до обрат. Мейсън Грийнуд все пак заслужи точка за тима си.

      Първото попадение на „Стад Велодром“ в Марсилия бе за домакините. Амин Ари стреля от движение след подаване по земя в наказателното поле на Куентин Мерлан.

      След почивката гостите изравниха. В 51-ата минута Серджо Акиеме Родригес отправи плътен удар от ждроб с левия крак за 1:1.

      Само четири минути по-късно Яя-Кадер Фофана донесе обрат за възпитаниците на Лука Елснер. Котдивоарецът демонстрира отлични финтове и след като елиминира трима противникови футболисти, шутира в близкия ъгъл от непосредствена близост.

      Играчите на Роберто Де Дзерби обаче не се предадоха и възобновиха равенството. Резервата Джон Роу завърши контраатака с удар в лявата греда, но атаката продължи. Последва центриране, което Йехван Диуф не успя да улови и прати топката на пътя на Мейсън Грийнуд, който оформи крайния резултат.

      Олимпик Марсилия се изкачи до 5-ата позиция в класирането с актив от 4 точки. Реймс спечели първата си точка за сезона, което му отрежда 13-ото място.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ