сряда, 18.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
18.7 C
Варна
Search Suggestions

      Станислав Балабанов: Имаме нова-стара сглобка в комисиите в НС

      Станислав Балабанов от ИТН заяви кулоарите на НС, че са внесли няколко заключителни разпоредби в Закона за закрила на детето с препратки към Зокона за здравето, с които създават нов член. В НК се създава 187А, който касае отнемането на лиценз, ако се предостави услуга за промяна на пола на лица под 18 години.

      „Имаме новата – стара сглобка. Нашият Закон за здравето е вкаран да се гледа на всички комисии. ПП -ДБ се опитват да внесат подобен закон и да ни объркат всички. Те се опитват да обединят нашия закон с някакви техни промени. Целта на ПП-ДБ е да се внесе промяна – ако съществува сериозна опасност за живота и здравето на децата като използват, че ще се самоубият“, каза още той.

      ИТН ще направи всички, за да се случат промените заложени от ИТН, каза той.

      Балабанов заяви, че другата промяна касае провеждането на референдум. „Това ще бъде тест да видите дали другите партии работят в интерес на гражданите или ги използват само по изборите. ИТН облекчава промените и дава възможност за лесното провежда, защото това е пряката демокрация“, смята още той.

      „Не Борисов да ходи и да обяснява за смесени системи. Ако има нормални хора в тази зала субсидирането ще е 1 лев. Резултатите от 51-ия парламент ще определят дали ще има мнозинство. На България е нужно стабилно правителство“, каза Балабанов.

      По повод призива на Асен Василев за спешно приемане на законите по ПВУ, Станислав Балабанов каза, че Василев е бил човекът, управлявал с Борисов и Пеевски 1 година.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ