вторник, 01.10.24
17.3 C
София
21 C
Пловдив
13 C
Варна
Search Suggestions

      Мицкоски: За 100 дни – 100 проекта, изпълнявам обещанията на 100%

      За 100 дни управление, подчертахме, реализирахме, приехме или стартирахме над 100 важни за гражданите проекта, мерки и решения.

      Това заяви министър-председателят на Северна Македония Християн Мицкоски по повод свършеното от новото македонско правителство до момента.

      „Първите 100 дни след избора на новото правителство не бяха лесни, но бяха ключов период, в който станаха ясни много неща – къде сме и накъде трябва да отидем и какво трябва да стигнем. Най-важното е, че сме решени и ангажирани да се справим с предизвикателствата, независимо от препятствията, които срещаме и проблемите и капаните, които са поставени пред нас“, каза Мицкоски и посочи, че наследството от предишното правителство (на Социалдемократическия съюз бел.ред.) е „много по-лошо от очакваното, а условията далеч не са идеални“.

      Наследихме пропилян годишен бюджет. Страна, от която младите хора се изселват, 600 хиляди, които живеят само със 150 денара на ден и много други належащи проблеми. Но това само засили нашите ангажименти и мотивация да ги коригираме и да тръгнем по правия път. Днешната цел е недвусмислена – 100% ангажираност с реализацията на проектите и изпълнението на обещанията“, заяви премиерът.

      Мицкоски обяви, че предстоят още много проекти, мерки и реформи, за които ще работи с цялата си енергия и с цялото си сърце.

      „Предстоят нови инвестиции, намаления на цените, инвестиционни решения, но и мерки за младите хора и мога да кажа, че данъците ще бъдат намалени. През следващите четири седмици очаквайте решение за допълнително намаляване на данъците, което ще ни направи страната с най-ниски данъци в Европа“, обеща лидерът на ВМРО-ДПМНЕ.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ