Search Suggestions
      сряда, 23.10.24
      Search Suggestions

          Харис: Все по-неуравновесеният Тръмп се стреми към безконтролна власт – ОБНОВЕНА

          Вицепрезидентът Камала Харис отправи яростни критики към Доналд Тръмп. Харис нарече съперника си на изборите в САЩ „все по-неуравновесен“ и го нападна заради „невероятно опасните“ според нея коментари за Адолф Хитлер, предадоха медиите.

          Думите на Харис дойдоха, след като бившият началник на президентския щаб на Тръмп – Джон Кели – оповести разкрития за възхищението на републиканеца от нацисткия диктатор.

          „Дълбоко обезпокоително и невероятно опасно е, че Доналд Тръмп ще се позове на Адолф Хитлер, човекът, който е отговорен за смъртта на 6 милиона евреи и стотици хиляди американци“, каза Харис.

          „Всичко това е още едно доказателство за американския народ за това кой е Доналд Тръмп в действителност“, добави кандидат-президентът на демократите.

          Кели заяви пред „Ню Йорк Таймс“, че Тръмп е отбелязал, че „Хитлер е направил и някои добри неща“ и че вместо американската армия „иска генерали, каквито е имал Адолф Хитлер“.

          Той повтори предупреждението си, че според него бившият му шеф „със сигурност попада в общото определение за фашист“.

          Харис заяви, че „Доналд Тръмп е все по-неуравновесен и нестабилен и при втори мандат хора като Джон Кели няма да са там, за да бъдат предпазни огради срещу неговите склонности и действия“.

          „Така че основният извод е следният: Ние знаем какво иска Доналд Тръмп. Той иска безконтролна власт“, добави демократът и предупреди, че Тръмп иска военни, които „са лоялни към него“, а не към конституцията на САЩ.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions