Search Suggestions
      четвъртък, 24.10.24
      Search Suggestions

          Слави Трифонов с първи коментар за песента, посветена на Лена Бориславова

          Слави Трифонов направи първи коментар за песента, посветена на бившия шеф на кабинета „Петков“ Лена Бориславова, която предизвика скандал в медийното пространство. 

          Лидерът на „Има такъв народ“ избра социалната мрежа Facebook, за да анализира ситуацията, припомняйки скандала с финландския премиер Сана Марин. 

          „Финландия е на пето място в света по свобода на словото. Миналото лято във финландските медии изтече запис от бурен купон, организиран от министър-председателката на страната Сана Марин. На въпросния запис се вижда как 36-годишната Сана Марин пее, танцува и въобще как купонясва с приятели. Наглед – нищо ненормално. Всеки има право да се забавлява, па бил той и министър-председател“коментира Слави Трифонов.

          „Този запис обаче предизивика истински скандал в страната, която е на пето място по свобода на словото. Политици, медии и обикновени хора в социалните мрежи започнаха да задават лавина от въпроси:

          Колко алкохол е употребила министър-председателката?
          Имало ли е наркотици, тъй като в записа някои уши чуват думата “кокаин”?
          Работила ли е министър-председателката или е била в лятна ваканция?
          Достатъчно трезвена ли е била, за да реагира при извънредна ситуация, особено в контекста на това, че съседна Русия вече е нападнала Украйна?“, продължава поста си Трифонов. 

          „Макар да не познавам в детайли работата й като министър-председател, аз харесвам Сана Марин. Харесва ми това, че тя отговори търпеливо и спокойно на всички неудобни въпроси, без да ръгне нито един журналист в ребрата, подложи се на тест за наркотици и затвори убедително страницата с тази история“, пише лидерът на „Има такъв народ“ в социалната мрежа. 

          „За разлика от Сана Марин, българските герои не отговориха на неудобните въпроси. Те избегнаха темата с обяснението, че е жълта. Не, не е жълта, важна е. Изключително важно е дали по-предишният министър-председател има къща и дете в Барселона и коя е Мата Хари от спалнята му. Изключително важно е дали предишният министър-председател има любовни отношения с шефката на кабинета си и годеница на председателя на Народното събрание“,  пише още Трифонов. 

          „Тези въпроси не получиха своя отговор. А отговорите могат да ни кажат какъв е по-предишният министър-председател, какъв е предишният министър-председател и могат ли такива хора да носят тежката отговорност да са начело на държавата. Разбирам, че да търсиш истината е трудно. А да мразиш Слави Трифонов е лесно – правили сте го хиляди пъти“, приключва своя коментар на ситуацията около песента Слави Трифонов. 

           

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions