Search Suggestions
      петък, 04.10.24
      13.5 C
      София
      13 C
      Пловдив
      16.1 C
      Варна
      Search Suggestions

          Стотици излязоха на шествие в Нюрнберг с искане за прекратяване на огъня в Украйна

          Стотици демонстранти преминаха по улиците на Нюрнберг с искане за незабавно прекратяване на огъня в Украйна, както и за повече действия от страна на правителството за справяне с кризата с разходите за живот.

          Демонстрантите носеха голям плакат с надпис „Ние сме червената линия“, докато преминаваха през центъра на града със знамена, мегафони и барабани.

          „Награждаването на Зеленски с наградата „Карл Велики“ е политически скандално според мен. Да се покланяш на някой, който е замесен във войната, е недопустимо. И слава Богу, че му беше отказана реч на конкурса за песен на Евровизия. Слава Богу. Имаме нужда от демонстрации, които да продължат. Трябва да заемем позиция срещу нашите политици по отношение на това, което се случва. Според мен фашистите в нашата страна са зелените фашисти от Зелената партия“, заяви Айке Бург от Нюрнберг.

          Германия е подкрепила Украйна с над 2 млрд. евро помощ само през 2023 г., включително доставки на оръжия от собствените запаси на Бундесвера.

          На 28 март германското министерство на отбраната потвърди, че 18 от неговите бойни танкове „Леопард 2“ са пристигнали в Украйна, за да бъдат използвани на бойното поле.

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Реклама -

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions