неделя, 08.09.24
19 C
София
23 C
Пловдив
18.7 C
Варна

Тежка катастрофа във Варна: Дрогиран шофьор блъсна патрулка на пътни полицаи

Тежка катастрофа във Варна. Дрогиран шофьор блъсна с колата си патрулка на “Пътна полиция” по време на движение. Пострадалите полицаи са в болница. От водача, употребил наркотици, е взета кръвна проба, съобщава БНТ.

Веднага след катастрофата тази сутрин двамата пострадали полицаи са били транспортирани до Спешното отделение на болница „Света Анна“. По-късно стана ясно, че единият полицай вече е освободен за домашно лечение. Другият полицай е със съчетана травма и е настанен в хирургичното отделение на болницата.

Катастрофата е станала малко след 9:00 часа на един от най-натоварените варненски булеварди „Васил Левски“, точно преди кръговото кръстовище с бул. „Сливница“. Патрулиращ полицейски автомобил се е движил по булеварда, когато е бил застигнат от автомобил, шофиран от 41-годишен водач, и е бил ударен отзад. При удара двата автомобила са се завъртели и са спрели в мантинелата. И по двата автомобила има нанесени много сериозни щети.

Веднага след инцидента, на шофьора е направен полеви тест за алкохол и наркотици. Алкохолната проба е била отрицателна, но в кръвта на водача са установени следи от кокаин.

Снимка: БГНЕС

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ