събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Деян Николов: Да превърнем „Женския пазар“ в търговско-културен исторически център на София

       

      „Миналата седмица в четвъртък имаше извънредна сесия във връзка със сигурността в София по наше искане. Бяха изслушани и граждани, като една част от разказите бяха за ситуацията с мигрантите на Женския пазар. Веднага се свързахме с хората и проведохме среща, на която обсъдихме редица проблеми в района. Има проблем най-вече със сигурността, незаконната търговия, чистотата, паркирането и още други.

      Започнахме да работим по списък с проблеми заедно с гражданите и заедно с тях вече проведохме срещи със Столичния инспекторат във връзка с чистотата и с Центъра за градска мобилност във връзка с паркирането. Ще проведем срещи и със СДВР и икономическа полиция във връзка със сигурността. Навсякъде изискваме конкретни действия от съответните институции и ще упражним контрол за спазването им.

      Крайната цел е да въведем ред и това централно място в София да се превърне от софийската „Кербала през 2004″ в спокоен търговско-културен исторически център на София. Няма да е лесно, но съм обнадежден, че ще успеем, защото самите живущи в района са много активни и го желаят, а ние ще им съдействаме за постигането на резултат.“, написа Деян Николов – общински съветник от „Възраждане“ в страницата си в социалната мрежа „Фейсбук“.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ