петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ЧУДО: Тийнейджър оцеля след падане от 120 метров каньон

      Тийнейджър във Вашингтон е оцелял при падане от 120 метра височина по склона на каньон само с „минимални наранявания“, съобщиха от полицията.

      Той е бил спасен при „безопасна и успешна операция“, добавят полицаите в публикацията си във Facebook. Те публикуваха снимки от мисията, по време на която екипът се е спуснал от близкия мост High Steel Bridge.

      Тийнейджърът е на 19 години и има „невероятен късмет“, че е жив. Предполага се, че се е разхождал, когато е паднал, предаде БТВ.

      „Вървял е по един провлак, който се използва от много хора и се е превърнал в пътека“, казва Матю Уаландер, началник на пожарната. „Това не е пътека. Това е провлак, който е твърде стръмен. И (тийнейджърът) се е озовал чак долу в реката, пързаляйки се“, казва още той.

      Тийнейджърът е откаран в болница за преглед.

      Властите напомниха на хората да не се разхождат в района, който описват като опасен както за пешеходците, така и за спасителите.

      Няколко души умират там всяка година, а в района се съобщава и за самоубийства.

      „Казвали сме на хората да не се приближават до тези пътеки, защото са опасни, но хората или не са видели предупредителните знаци, или ги пренебрегват“, твърди полицейски служител, участвал в спасителната акция.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ