понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
19 C
Пловдив
18 C
Варна
Search Suggestions

      Любомир Каримански: Залагаме на съдържанието, а не на лъскавата опаковка (ВИДЕО)

      Loading the player...

      „Залагаме на съдържанието, а не на лъскавата опаковка“, това заяви бившият депутат от „Има такъв народ“ Любомир Каримански при представянето на новия политически проект „Заедно“.

      „Няма дълга ръка зад ИТН. Не сме заедно, защото всеки поема по своя път. Когато принципите се разминават в един момент, трябва да си стиснем ръцете и да кажем „Бяхме дотук“. Когато политиките ни започнат да се разминават – човек е по-добре да си тръгне. Не поддържам контакт с колегите от „Има такъв народ“, допълни Ива Митева.

      Мотивът ни е дълбокото разделение, гневът омразата, обедняването на хората. За съжаление не сме там, където искаме да бъдем и затова смятаме, че е нужно обединение на всички хора, които искат реална промяната, а това, което се казва – да се изпълнява.

      Този мотив за създаването на новата коалиция „Заедно“ изтъкна един от основателите ѝ – Ива Митева, бивш депутат от „Има такъв народ“ и бивш председател на Народното събрание.

      Трябва да поставим националните цели над партийността, подчерта още тя.

      Темите, над които ще работим са темите за цялото общество – обедняването, финансовият растеж, борбата с корупцията и реална съдебна реформа, образованието, културата. Това е пряката демокрация, която трябва все повече да се развива, продължи още Митева.

      Търсим единение, съгласие. Червени линии няма да чертаем, защото те ни влачат все по-надолу. Търсим политика, която ще даде стабилност, за която българите толкова мечтаят, добави още бившият депутат от „Има такъв народ“.

      От новата коалиция „Заедно“ си поставиха висока амбиция за резултат на предстоящите избори – 10%.

      Бихме преговаряли с всички, които не поставят политическата иделогия на първо място, заяви Любомир Каримански.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ