неделя, 22.09.24
20.8 C
София
25 C
Пловдив
25.5 C
Варна
Search Suggestions

      Борисов към националите по волейбол: Бъдете пример

      Бойко Борисов направи експресно посещение в новата спорта зала във Варна и поздрави екипа на националния отбор по волейбол, който в момента триумфира на световното първенство. Премиерът поговори с националите буквално десетина минути преди тренировката им, като ги поздрави със „здравейте, лъвове“. Според Борисов отборът не се нуждаят от мотивация, но пък е отговорен да бъде пример за подражание и да увлече младите към спорта. Ветеранът Любо Ганев използва случая да благодари за финансовата подкрепа за волейбола и да направи личен дар на премиера.

      „Ако не бяха 5-те милиона, които даде правителството нямаше да го има това световно и нямаше да има този прекрасен отбор. Вие ни подарихте зала, момчетата ще ви подарят победа, а аз ще ви подаря една книга, която съм надписал така: за най-големия от най-високия“, заяви Любо Ганев.

      Премиерът Борисов показа видим възторг от успехите на националите и им каза: „Единственото което искам е, имайте предвид, че ви гледат децата, младежите, девойките – ставате, без да искате, символи, пример за подражание и затова сте изключително важни“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ