сряда, 25.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
22.5 C
Варна
Search Suggestions

      Костадинов за обиските на Вълка: Прокуратурата е бухалка в ръцете на Пеевски

      Идват избори – това е единственото обяснение. В периода преди изборите – очевидно Прокуратурата се опитва да чисти имидж по някакъв начин. Така лидерът на „Възраждане“ – Костадин Костадинов, коментира новината, че се обискират имоти на Румен Гайтански – Вълка.

      „Странно защо Прокуратурата в момента се задейства за лице, което според медиите, е свързано с Доган. Прокуратурата удря Доган. Това означава, че Пеевски, който е собственикът на Прокуратурата удря прекия си съперник, което означава, че Прокуратурата в момента се използва като бухалка в ръцете на Пеевски“, обясни си случващото се той.

      „Защо, обаче, Прокуратурата все още не е предприела никакви действия във връзка с подадения сигнал от ДАНС миналия понеделник, вече 10 дни по-късно няма никакви действия, както и доклада, койот беше изнесен от комисията в парламента, която трябваше да разследва евентуални престъпления, извършени от представящия се собственик на “Исторически парк”. Виждаме как в единия случай – Прокуратурата действа. В другия – не“, коментира още Костадинов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ