четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      Ботев (Враца) и Спартак (Варна) завършиха 1:1 

      Адски дъжд преди почивката затрудни домакините и Спартак (Варна)

      Ботев (Враца) и Спартак (Варна) завършиха 1:1 в мач от изтегления 12-и кръг на efbet Лига, а адският дъжд, който се изсипа над стадиона през първото полувреме затрудни двата отбора, но за тяхно щастие спря след почивката. Христо Янев направи втори дебют начело на врачани, докато Кириякос Георгиу вече води варненци срещу Левски.

      Гостите започнаха малко по-активно мача. 8-ата минута Мартин Ачков стреля от дистанция, но топката излезе в аут.

      В 16-ата минута Бубакар Траоре падна в наказателното поле, домакините поискаха нарушение и дузпа, но реферите не уважиха тези претенции. Три минути по-късно Стефан Цонков стреля с глава, но изпрати в аут.

      В 36-ата минута гостите имаха добра възможност да отлебежат. След центриране от ъглов удар футболист на домакините бе близо до това да си отбележи автогол, но топката бе избита. Последва разиграване и центриране към Александър Цветков, който стреля с глава, но изпрати топката в аут.

      Две минути преди почивката Даниел Генов стреля опасно от границата на наказателното поле, но Мартин Величков изби в корнер. След неговото изпълнение не се стигна до нищо съществено, но гостите направиха контраатака. При нея Антонио Вутов се озова в изгодна позиция, стреля по диагонал, но не уцели вратата.

      В 45-ата минута Антонио Вутов стреля с глава, но Бариос спаси.

      В 56-ата минута Спартак Варна поведе. След бърза контраатака Ромей Ивееш пусна успореден пас с глава в наказателното поле и Мартин Бачев си отбеляза автогол.

      Минута по-късно Спартак направи сериозен пропуск пред вратата на Бариос. Илич стреля от добра позиция, но шутът му бе блокиран и топката излезе в аут.

      В 61-ата минута Ромей Ивееш центрира успоредно в наказателното поле, но Деян Лозев направи добър шпагат и изби топката в ъглов удар.

      След 4 минути игра Мартин Смоленски стреля от границата на назакателното поле, но топката излезе в аут.

      Ботев пропусна добра възможност в 69-ата минута, като първо Даниел Генов стреля, Мартин Величков спаси, последва нов шут на Смонелнски, но стражът на гостите отново се справи.

      В 75-ата минута Ахмед Ахмедов влезе опасно в наказателното поле, стреля, но Бариос спаси.

      13 минути преди края на мача Даниел Генов изравни. Освободи се добре, стреля по диагонала и вкара в близкия до вратаря ъгъл за третия си гол от началото на сезона.

      В 88-ата минута Илич стреля с глава, след центриране от пряк свободен удар, но до гол не се стигна.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ