петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Паргов със заявка да се изправи в пряк сблъсък с Борисов на изборите

      Ръководителят на общинските съветници на БСП в столицата и член на Националния съвет на партията – Калоян Паргов, даде заявка, че е готов да влезе в директен сблъсък с Бойко Борисов на изборите на 27-ми октомври като водач на листата на столетницата в 25-ти многомандатен избирателен район (25-ти МИР).

      „Не ме е страх от битки. Бил съм се и с Борисов в София, и с Фандъкова, и с много други. Който го е страх от битки, да си стои вкъщи. Мен лично – не ме е“, изрази увереността си той.

      „Треньорът на отбора – това е ръководството – трябва да подреди състава, с който БСП ще излезе на мача на 27-ми октомври, поредният такъв. След като видим резултата, ще си правим анализи: кой за какво става и не става. Готов съм да поема риска за себе си в тази сложна ситуация: с цялото си реноме опит. Ако се прецени, съм готов да водя листа (25 МИР), заявил съм и коя. Въпрос на решене на другарите. Мисля, че като живееш в този район от над 35 години, като 16 години общински съветник и председател на групата съветници познавам всяко кътче на София, всяко куче, котка и мишка“, каза още Паргов.

      „Разултатът изключително много зависи от хората, които ще комуникират с избирателите, както и от програмата на широкото ляво обединение. Много е важно всеки от тях да отговаря на профила на региона. Разбирате, че няма как да сложим някой интелектуалец в регион, в който избирателите са от друг типаж“, обясни той.

      Според него, Сергей Станишев трябва да е водач на листа и мястото му не е в Стара Загора, а в 24-ти МИР в столицата.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ