Search Suggestions
      понеделник, 28.10.24
      Search Suggestions

          БРУТАЛНО НАСИЛИЕ: Мъж пребива дете след опити за сексуално посегателство

          Случаят е от столицата

          Брутално насилие в столицата. 14-годишно дете е пребито жестоко след като се опитва да се защити и да избяга от мъж, който се е опитал да посегне сексуално на момичето. С.И разхожда кучето си в старата част на квартал Лозенец в София като се случва това.

          За тази история сподели и алармира журналистът Владимир Чешмеджиев в пост в социалните мрежи.

          ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ:

          Юли месец тази година около 21 часа вечерта момичето, чиито инициали са С.И., разхожда кучето си в старата част на квартал Лозенец в София. Към момента на случката и днес, когато разказвам това, тя е все още дете – на 14 години.
          Това обаче не пречи на извършителя.


          По време на ежедневната разходка на кучето, към нея се приближава мургав мъж от чуждестранен произход с голяма брада, който започва да ѝ говори на развален английски език. Макар и с трудност да си спомни, момичето все пак е успяла да разпознае няколко комплимента на английски, които ѝ е отправил.
          Докато той вървял до нея и ѝ говорил на развален английски – детето (припомняме, че е на 14 години), продължавало да върви с кучето си без въобще да отговаря или да се обръща към него.


          Това обаче явно е ядосало мъжа, който започнал да говори агресивно на арабски език и след като е огледал, че няма никого наоколо, я дръпнал за дрехите и започнал да я опипва по гърдите.


          Направил опит да съблече дрехите ѝ и противно на виковете ѝ продължавал. В един момент С.И. успяла да го отблъсне от себе си с удар в лицето му и започнала да бяга от него, държейки на каишка вече лаещото си куче.


          В този момент мъжът от арабски произход, я догонва и ѝ нанася побой, като детето остава с множество травми от удари с юмруци и ритници по цялото тяло.


          Нападателят замахвал с крошета с всичка сила, от които някои дори не уцелват момичето. В опит да се защити С.И. също замахнала, но вследствие на негов удар, загубила равновесие и паднала. Тогава арабинът продължил нападението като я изритал и в главата.


          Не споделям част от кадрите, а само тези по лицето на момичето.

          Това продължава минути, докато чужденецът не решава, че трябва да напусне района от съображение някой все пак да не го види. (не, че нещо ще стане).

          С.И. е с изкарано медицинско на следващия ден и е подаден сигнал до съответните органи на реда. Отговорът в началото бил, че „няма камери в района“. Съответно намирането на извършителя било много трудно.

          Семейството и детето желаят да запазят анонимност от медиите. Въпреки това крайната цел от разпространяването на тази история е предотвратяването на подобни случаи спрямо други деца в България.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions