София 13 °C София 13°C - разкъсана облачност Велико Търново 12 °C Велико Търново 12°C - предимно облачно Пловдив 18 °C Пловдив 18°C - предимно облачно Варна 11 °C Варна 11°C - облачно Бургас 13 °C Бургас 13°C - облачно

Деян Николов, "Възраждане": Това в момента е пълзящ преврат

"Това е, може би, едно от сериозните предателства в съвременната история на България"

50 сПолитика 882

Няма нужда да бойкотираме новия кабинет, той се бойкотира сам. На практика ставаме свидетели как една група хора се опитва да направи държавен преврат. Това е, може би, едно от сериозните предателства в съвременната история на България.

Това заяви в ефира на БНТ народният представител от "Възраждане" Деян Николов.

"Това в момента е пълзящ преврат, опитват се очевидно да инсталират правителство в България. Борисов от една страна е заплашен от Магнитски, той беше готов на всякакви отстъпки по време на тези преговори", посочи Николов.

"От другата страна очевидно "Продължаваме промяната" са готови да понесат огромни електорални щети, едва ли не да жертват политическата си формация, само и само да има правителство и в крайна сметка не е ясно какви са точно целите. Аз подозирам, че тук става въпрос за външнополитически цели", подчерта народният представител от "Възраждане".