София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Арман Бабикян: Господин Борисов, ако Ви е страх да дойдете в НС, аз и приятелите ми ще Ви пазим

От “Изправи се! Мутри вън!” с коментар след брифинга на премиера в оставка
40 сОбщество 1550 Златина Петкова

“Господин Борисов, ще препоръчаме от утре на хората в страната да не спазват закона, както правите Вие”, заяви на качено във Фейсбук видео един от членовете на коалицията “Изправи се! Мутри вън!” Арман бабинян. 

Във материала Бабикян, с присъщия си ироничен тон, съветва българите да не плащат данъците си и да не дават документите си, при спиране от КАТ, като следват примера на министър-председателят в оставка, който до този момент отказва да отиде в Народното събрание, за да бъде изслушан от депутатите.

“Ето такива два простовати примера Ви давам, а са простовати, за да ги разберете и Вие, за да може с тях да осъзнаете, че хубаво да се спазва закона”, разясни Бабикян.

Депутатът от коалицията “Изправи се! Мутри вън!”, обясни също, че Борисов не бива да се страхува от идването си в парламента, защото Бабикян и приятелите му щели да го пазят.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!