София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Бимбалов: Страната на едрите животОвъди - предизборен добитък

Коментар във Фейсбук
13 сVox Populi 689

СТРАНАТА НА ЕДРИТЕ ЖИВОТОВЪДИ
Пропуснахте липсващата буква в заглавието? Е, сега вече я видяхте. Не е грешка.
Едрите животОвъди в България са малка група от човекобезподобни, които по различно мрачен начин са станали властелини на крупни бизнеси, почва или земни блага. Но това, което ги прави наистина силни, е друга тяхна собственост. Те притежават животи.
Продават на едро гласоподаватели - хиляди обикновени хорица, които се водят на ведомост и лесно биват третирани като предизборен добитък. Тези човеци живеят в битова, социална и финансова зависимост от своите животОвъди. Те не гласуват просто за някаква партия там в София… те гласуват за собственото си оцеляване в този зависим свят. Възприемат се от печелившата страна на една и без това безчестна и грозна игра.
С тази жива гласоподавателна стока животОвъдите помагат на партийни чудовища да стават безсмъртни. И в отплата получават своето право на божествена недосегаемост.
Разбирате ли сега срещу кого имаме да се борим на изборите след два месеца? Не е просто някакъв самовлюбен мутропитек, обграден с верни партийни бандити, охранявани от медийни жрици на лъжата. Истинският враг на нормалността е тази малка, грозновато алчна групичка на едрите животОвъди. Те произвеждат властта, за да се хранят с нея.
За да се изправим срещу такава едра лакомия не е достатъчно да сме смели и отчаяно луди. Трябва и да сме достатъчно много.
 
Радослав Бимбалов, Фейсбук
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!