София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

БОРИСОВ НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ ЛЮБИМАТА МУ КНИГА Е В ТРИ ЧАСТИ: Смеят ми се за “Винету”, а не знаят, че е в два тома

Видео на премиера в оставка от болницата
3 чОбщество 780 Златина Петкова

Пореден гаф на премиера в оставка Бойко Борисов. В  края на видео, пуснато от болницата, в която е настанен след операцията си от вчера, Борисов се опита да изпъкне с любовта си към литературата.

Той посочи, че Любен Дилов-син е най-добрия съвременен български писател и че щом той е част от предложения от него кабинет, то това било доказателство за мъдростта, която самият той е постигнал. 

След тези думи министър-председателят в оставка припомни своята любима книга “Винету”, като изтъкна, че тези, които му се подиграват, че е чел само това дори не знаели, че романът е в две части. 

Книгата на Карл Май всъщност обаче е в три части, като явно премиерът в оставка е прочел само две от тях. Сега би могъл да използва времето, в което ще се възстановява от операцията си, за да навакса с последния том.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!