София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Даниел Митов: През годините ДПС винаги е била неизменна част от политическата динамика на България

Зам.-председателят на ГЕРБ поднесе пожелания за успех и от лидера Бойко Борисов

2 месецаПолитика 1 Иванина Игнатова

За мен и г-жа Теменужка Петкова е чест да присъстваме и да поднесем най-искрени пожелания за успех от името на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и от председателя на СДС Румен Христов. Това заяви в приветствието си на Националната конференция на ДПС зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

През годините ДПС винаги е била неизменна част от политическата динамика на България - понякога патньор, в други случаи опонент, но винаги представляващо съществен и важен сегмент от българското общество, каза Митов.

Не съм срещал политик или политически коментатор, който да не говори с възхита за начина по който ДПС се грижи за професионалното и личностното развитие на хората, които го представляват - за младежите си, за международните си партньори, с други думи за бъдещето на партията, което е пряко свързано и с бъдещето на България, категоричен е Даниел Митов.

Снимка: БГНЕС