София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Димитър Щерев, ПП "Възраждане на Отечеството": България е печелила винаги, когато е с Русия

Той е на мнение, че България е по-силна заедно с Русия
2 мПолитика 434 Мирослав Митков

Връзката ми с област Добрич датира от 2011 година, когато трябваше  да се обясни на населението вредата от експерименталния добив, който искаха някои компании да проведат за добив на шистов газ, припомня в интервю за радио „Добруджа“ Димитър Щерев, който е водач на листата на партия „Възраждане на Отечеството” в Добричкия избирателен район. 
 
"От срещите  тук в Добруджа, става ясно, че добруджанци одобряват позицията  за оставане в сила на забраната за добив на шистов газ, посочва Щерев. Заставам със своите професионални познания за оставането на региона като житницата на България.  В района  има разкрити термоминерални води и геотермална енергия, те дават предпоставка за развитието на целогодишен балнеологичен туризъм", изтъква кандидатът за депутат в 45-ото НС.
 
Той  представи някои от акцентите в предизборната програма на партия „Възраждане на Отечеството”. Тя е концентрирана в 12 „не” и 12 „да”, тъй като това е номерът в изборната бюлетина на ПП“Възраждане на отечеството“. Един от важните моменти е завръщане на експертността във всичките и варианти. По думите му в Народното събрание трябва да влизат родолюбци, които да защитават интересите на България. Димитър Щерев наблегна на твърдението, че България е по-силна заедно с Русия.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!