София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

ФИЛМ НА УЖАСИТЕ: Маскирани пребиха с чукове мъж в центъра на София

Нападателите още не са задържани. Води се досъдебно производство
1 месецКрими 11

Маскирани пребиха с чукове 46-годишен мъж в центъра на София. За нападението разказа по Нова тв Поля Маринова, жена на жертвата Димитър Ивайлов. Тя подозира, че биячите са пратени от конкурентна фирма, която се занимава с ключарство. В същата сфера работили и Поля и Димитър.

Нападението станало на 11 юни на ул. "Иван Иванов" и бул. "Сливница", където има и много камери. Димитър и Поля спрели с автомобила си през магазин, за да пазаруват. Той влязъл, а тя го чакала в колата. Когато мъжът се надвесил над багажника, за да остави покупките, той бил нападнат с чукове. Жената ги видяла първо в стъклото за обратно виждане. Тя помислила, че ги ограбват. Затова излязла от автомобила и отворила задната врата, за да вземе чанта, в която имало много пари.

После се впуснала да помага на мъжа си. В този момент маскираните с шапки, очила и ръкавици го удряли. Единият по главата, а другият по тялото и краката.

Крещях, изведнъж спряха да го бият, каза тя. Димитър бил закаран в "Пирогов".

Той е с много счупвания по лицето -  на челюстта, около носа, поставени му са пластини, обясни тя.

Според Поля нападателите са пратени от конкурентна фирма. Досега те били подавали много сигнали срещу нея  - в ГДБОП и други институции. Преди време някой повредил ключалките в жилището им. Поля подозира отново конкурентите, които били с много мащабен бизнес.

Нападателите още не са задържани. Води се досъдебно производство.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!