София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Георги Марков: Джипката е символ на направеното, Бойко е роден под щастлива звезда

Той не вижда конкуренция в новосформираните партии
34 сПолитика 241 Мирослав Митков

Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ Бойко е роден под щастлива звезда, няма противници. В това е убеден Георги Марков, депутат от гражданската квота на ГЕРБ. 

Той не вижда конкуренция в новосформираните партии, отбелязвайки това, че в тях има стари играчи.

"Част от тях са си кадри на Бойко. Цветанов, когото считам за най-добрия изборджия на прехода, беше главна фигура в ГЕРБ. От политическото нищо Христо Иванов беше сложен за министър. Трайчо отникъде стана министър. Мая, която играе ролята на революционер, беше републикански омбудсман, благодарение на Борисов“, коментира пред БНР Марков.

Депутатът коментира онези, които осмиват премиера заради обиколките с джипа из страната.

"Смеят се на джипката, но тя е символ на направеното. ГЕРБ разполага с невероятна местна власт. Това ще е голяма морална победа за Бойко, няма такъв играч", убеден е той.

Георги Марков отново посочи, че дори и да не управлява Борисов няма да изчезне - най-добрият вариант пък би бил той да е "шеф на опозицията".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!