София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Гешев: Знаете ли кой е Божков? Знаете ли какъв е пътят му? Той сега е канонизиран

"Продължавайте да ги защитавате, за да живеете по този начин"

Гешев: Знаете ли кой е Божков? Знаете ли какъв е пътят му? Той сега е канонизиран

"Продължавайте да ги защитавате, за да живеете по този начин"

11 мПравосъдие 8952 Боряна Райчева


Бобоков по същество е признал, че съществува задкулисие и той участва в него. Признал е за съществуването на паралелна държава. Това, което искаме да да предотвратим, е хора със стотици милиони да си купуват медии и политици. Tова заяви главният прокурор Иван Гешев във връзка с новопубликуваните чатове между Пламен Бобоков и премиера, президента и съпругата на президента. 

Кои са репресирани? Знаете ли кой е Васил Божков? Знаете ли какъв е пътят му? Той сега е канонизиран, коментира Гешев. 

Съветвам българските граждани да гледат кой какво прави, а не какво пише. Господин Бобоков е излъгал, че няма комуникация с президента. Ако е комуникирал с президента Радев, с премиера Борисов, това е преценка на конкретния прокурор, допълни още той. 

Който трупа знание, трупа печалба. Всичко е навързано - богати, политическа класа. Докато не се прекъсне връзката между олигарси и политическа класа, хората няма да живеят добре. Ако някой иска това да продължава, нека канонизира Бобоков, Цветан Василев, Арабаджиеви, нека го прави. 

Тези хора си плащат. 

Продължавайте да ги защитавате, за да живеете по този начин, по който живеете днес, заяви още държавен обвинител номер 1.