София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Известната българска актриса Лорина Камбурова почина на 30-годишна възраст

По предварителни данни последните дни Камбурова е била в болница с двустранна пневмония
6 мОбщество 1868 Ивана Иванова

Москва, 27 май. Известната българска актриса и певица Лорина Камбурова е починала на 30-годишна възраст, съобщава нейният близък приятел, фотографът Генадий Авраменко, пишат руски медии.

По предварителни данни последните дни Камбурова е била в болница с двустранна пневмония. Други подробности за смъртта й все още не са дадени.

Нейни близки пишат в социалните мрежи, че семейството й събира пари, за да върне тялото й в България. 

Сега можете да помогнете на семейството материално, да се завърне в родината си. Sberbank на телефон + 7-917-586-3670 или номер на карта: 5469380058766584

„На сутринта, днес, дойде ужасната новина, нашата Лорина не се измъкна“, написа неин приятел фотоград Геннадий Авременко в социалните мрежи.

"Запознахме се с българската актриса Лорина Камбурова в леда на декември. Лорина дойде като част от групата на филма ′′ Любов и чудовища където изигра главната роля. Оказа се, че тя е истинска холивудска звезда, с чувство за хумор и красота Лорина моментално се превърна в основната звезда на Windows to Europe", написа той във Фейсбук.
 
"В Москва цялата ни компания се съгласи да свири на премиерата на ′′Любов и чудовища", но Лорина не можа заради двустранно възпаление на белите дробове, след това влезе в болница. Когато групата излезе на сцената и се обадих на видео разговор и видях Лорина да плаче в болничното легло, изкарах я с камерата на сцената и Лорина видя и чу всичко, което се случва. Публиката извика за подкрепа, ′′Октомври′′ ръкопляска. После написа, че е истински празник и усети, че стои на сцената", написа още той.
 
За смъртта й писа и неин близък приятел и партньор в музиката Росен Пенчев, като те имаха група "Ross'n Lorina". "Лорина отлетя сама...", написа той.
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!