София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Корнелия Нинова прие нови членове на БСП в София

Във всички структури на страната продължават да постъпват молби за членство в партията
36 сЕвроком 154

Лидерът на БСП Корнелия Нинова връчи електронни карти за членство в БСП на новоприети и възстановили статуса си на социалисти на над 30 софиянци. От партията съобщават, че във всички структури на страната продължават да постъпват молби за членство в партията.

София е четвъртият областен град след Пловдив, Варна и Кюстендил, където председателят на БСП лично поздрави новите и завърнали се в партията социалисти. Това е резултат от обявената от председателя на БСП Корнелия Нинова  „Национална кампания за прием на нови членове.”
Сред станалите членове на партията са множество успешни млади хора - студенти, юристи, икономисти, инженери, представители на частния бизнес, хора на мениджърски позиции и доказани професионалисти.

След обявяваната преди две седмици от Корнелия Нинова „Национална кампания за прием на нови членове“ десетки пловдивчани се вляха в редиците на БСП, завърнаха се и социалисти, напуснали преди време заради разногласия с бивши ръководства на партията. Примерът им последваха и във Варна и в Кюстендил, а сега и в София. Десетките поддръжници на политиките и реформите в партията, провеждани от Нинова, се възползват от шанса да се върнат и да подкрепят лидера и левицата.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!