София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Костадин Ангелов лично следи депутатите спазват ли мерките в Народното събрание

Министърът се яви в пленарната зала
3 мЕвроком 233

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов присъства в пленарната зала по време на дебатите за приемането на бюджетите бюджетите на ДОО, НЗОК и на държавата за 2021 г.

Министърът трябваше да отговори на въпроси по време на парламентарния контрол за Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести в Сливен. Второто питане към Ангелов бе за двете национални програми – за превенция и контрол на ХИВ и сексуално предавани инфекции и за превенция и контрол на туберкулозата България.

В началото на заседанието депутатите приеха парламентарния контрол, който се провежда в петък, да отпадне, като отговорите се отложиха. Въпреки това Костадин Ангелов се яви в залата.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!