София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Костадин Костадинов: Искаме смъртно наказание при корупция, подкрепяме китайския модел

Председателят на партията с коментар за приоритетите им след изборите
6 сПолитика 816 Златина Петкова

“Ако “Възраждане” влезе в парламента започва новата история на България”, заяви в предаването “Делници” лидерът на партия “Възраждане” Костадин Костадинов.

Костадинов коментира политиките, които формацията му ще провежда, ако спечели изборите. Лидерът на “Възраждане” взе отношение по сектор образование. Той беше категоричен, че трябва да се пренапишат учебниците. 

По думите му, организации като “Америка за България” трябва да бъдат изхвърлени от образованието ни. Той допълни, че не трябва училищата да имат делегирани бюджети. Костадинов сравни училищата с армията и полицията, като обясни, че те също не печелят нищо, но това не означава, че трябва да бъдат закрити. 

Костадинов застъпи тезата, че за да се справим с корупцията, трябва да се предприемат крути мерки. Той обясни, че от “Възраждане” са за китайския модел, а именно за въвеждане на смъртно наказание при корупция.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!