София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Мая Манолова: Ще управлявам София с вяра, надежда и любов

Инциативният й комитет внесе 6255 подписа в ОИК

Мая Манолова: Ще управлявам София с вяра, надежда и любов

Инциативният й комитет внесе 6255 подписа в ОИК

8 месецаПолитика 4 Боряна Райчева


"Ще управлявам София със столичани, с потенциала, капацитета и енергията на всички граждани на София. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, надеждата, вярата и любовта на всички столичани", заяви кандидат-кметът за столицата Мая Манолова преди внасянето на подписите в Общинската избирателна комисия за участие в местните избори.

Тя поясни, че внасят 6255 подписа, като допълни, че имат още 2000, които не са успели да обработят, но ще ги внесат до края на деня или утре.

Тя обяви, че със своя екип е избрала да внесе подписите в днешния ден, защото имат вяра, надежда и любов за София.

"Пожелавам на всички столичани да са усмихнати и креативни, да имат вяра, надежда и любов за София. Ще управлявам София със столичани - с потенциала, възможностите, капацитета, енергията и креативността на всички граждани на София", каза още Манолова.

"Днес е денят на мъчениците Вяра, Надежда, Любов и майка им София. Миряните ще отбележим празника в божиите храмове, но поне за ден всички трябва да имаме вяра, че ще успеем, надежда, че хората са добри и любов към света и града, в които живеем, защото това е общият ни дом". Това написа във Фейсбук кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

"В този град минава животът ни, тук растат децата ни и е нужна мъдрост - София, за да съзидаваме заедно. Името на града ни ни задължава да даваме, а не да вземаме. Честит празник на всички!", допълни тя.