София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Манолова от парламентарната трибуна: Народът ни изпрати с една цел - мутрите вън!

Иска пълна ревизия на управлението. 
32 сПолитика 269 Мирослав Митков

Народът ни изпрати с една цел - мутрите вън. Това се отнася не само за главните мутри, но и за тези, които дълго ги обслужваха. Това заяви лидерът на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова в декларация от името на ПГ. 

"Когато говорим за управлението на държавата, имаме предвид не само нов парламент и правителство, но и изпълнението на желания на хората на площадите - нов главен прокурор и регулатори", каза още тя. 

Манолова разкри, че ще иска пълна ревизия на управлението. 

"Ще променим веднага начинът на провеждането на изборите и ще въведем само машинно гласуване", коментира лидерът на "Изправи се! Мутри вън!".

"Ще предложим мерки за подкрепа на бизнеса и хората, по-добър достъп до качествено здравеопазване и образование", съобщи Манолова. 

От партията ще внесат и законопроект за промени в Законите за частния фалит и колекторите, както и промени в Закона за извънредното положение.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!