София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Марешки започна ударно кампанията с уникален билборд

„Ефектът Марешки” дисциплинира останалите в сектора, посочиха от ВОЛЯ
5 месецаБизнес 392

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки се появи на билборд из цялата страна. Той символизира ефекта при цените на горивата с неговото присъствие на този пазар. Кампанията е по повод пет години от откриването на първата бензиностанция на бизнесмена.

Ефектът Марешки” има наистина незабавен ефект, защото дисциплинира останалите в сектора. Както и при появата на аптеките, така и при бензиностанциите, откриването на негов обект сваля ценоразписа на останалите в района. Затова и в много градове, където той няма обекти, хората се организират да го подкрепят на идващите избори. В социалните мрежи негови фенове постват свои сметки колко спестяват на годишна база като аритметиката върви от 500 до над 2000 лв.

Самият Марешки неведнъж е казвал, че ако влезе в управлението, за кратък период ще направи държавна верига, която да предложи справедливи цени навсякъде в страната. Междувременно, в медиите упорито се заговори за т.н. договор, който бизнесмена ще подпише с избирателите. В документа, един от ангажиметните бил тъкмо създаването на държавните бензиностанции. В интервю за една от националните телевизии лидерът на ВОЛЯ потвърди тази инициатива, но какво точно включва тя, все още предстои да разберем.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!