София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Министър Минеков: На САЩ мога да им подскажа и едно прокурорско име

По повод санкционираните от САЩ по закона "Магнитски"
29 мПолитика 866 Антоанета Начева

"Чудесно и очаквано, време беше! Малко са имената, мога да им подскажа още, дори и едно прокурорско име мога да им подскажа. Основният защитник на Пеевски и човекът, който днес председателства в действителност в загиващата паритя ГЕРБ. Какъв е той и какво върши е ясно на всички зад Океана, аз имам и сведения, че е така. Говоря за господин Гешев. Той не е загадъчен за нашите партньори, не е очакван, той не е харесван, той им е напълно ясен - кой е и кого представлява.".

Така коментира в "Алтернативата" с Лили Маринкова служебният министър на културата проф. Велислав Минеков новината, че Министерството на финансите на САЩ санкционира Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков, заедно с 64 компании по закона "Магнитски". 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!