София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Николай Хаджигенов: Правенето на коалиция е пазарлък

Според него, промяна в коалицията "Изправи се! Мутри вън" няма

Правенето на коалиция е пазарлък, това заяви по БНТ Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън". Той коментира повторното участие на лидера на "България 21" Татяна Дончева в политическата формация на изборите на 11 юли.

Уточни, че това, което е поискала Дончева, обаче й е било отказано, но въпреки това тя остава в коалицията.

"Правенето на коалиция е вид пазарлък. За съжаление, понякога излиза от рамките на нормалното или поне от моето разбиране за нормалност, но това е мой проблем.", заяви Николай Хаджигенов.

Манолова: "Изправи се! Мутри, вън!" ще се яви на 11 юли в същия формат като на предходните избори

Според него, промяна в коалицията "Изправи се! Мутри вън" няма.

"Това, което е поискала в БСП и беше озвучено от г-жа Нинова, беше поискано и при нас. Тя беше в коалицията и предишния път. Това, което направихме сега, е че репликирахме коалицията. Отново. Без никаква промяна, положителна, в никаква посока. Това, което беше, това е и сега- нищо повече. И да - не пречи. Търгашите и не само в политиката, искат всичко. Наша работа е да не им дадем.", коментира Хаджигенов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!