Пинк получи звезда на Алеята на славата

Тя участва в надпреварата за наградите "Грами"

12 месецаРазвлечение 7

Пинк получи звезда на прочутата Холивудска алея на славата. Поп певицата увери, че за нея това е сбъдната мечта, която звучи сюрреалистично.

"Имам усещането, че мечтая и ако някой ме ощипе, ще го ударя с юмрук", каза пред насъбралите си фенове 39-годишната певица, обградена от съпруга си и двете им деца.

Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, ще участва в надпреварата за наградите "Грами", които ще бъдат връчени в неделя. Тя се възползва от повода, за да се върне към дебюта си в музикалната индустрия и да благодари на баща си, който я окуражил да осъществи мечтата си, въпреки трудностите.

"Днес чествам нещо, което баща ми ме научи да правя - да съм вярна на себе си. Човек трябва да вярва във възможностите си", каза Пинк.

Тя е била номинирана 20 пъти за "Грами" и три пъти е спечелила престижната награда. В неделя отново ще се съревновава за отличието в категорията най-добър вокален поп албум с диска си "Beautiful Trauma".

"Всеки път, когато загубя надпреварата, получавам "Грами" от алуминиева хартия от съпруга си. Следователно с нетърпение очаквам да получа ново отличие "Грами" от алуминиева хартия", отбеляза шеговито певицата.

Пинк е издала седем албума, от които са продадени над 50 милиона копия.

Елън Де Дженерис, която използва нейна песен за ежедневното си телевизионно предаване, заяви, че Пинк е голяма рок звезда, като същевременно я приветства, че остава здраво стъпила на земята.

ОЩЕ ОТ Развлечение

Границите падат с Дейвид Гарет на 25 октомври в Арена Армеец

След грандиозния успех в над 14 страни “UNLIMITED – LIVE” 2020 идва и в България

2 месецаРазвлечение

Суданка е Модел на годината 2019

Адут Акех е на 19 години

2 месецаРазвлечение

Амстердам се превърна в искряща приказка

Светещ комплекс озари холандската столица

2 месецаРазвлечение

Концерт „Булевардът“ на 8ми ноември

За историите на песните на Михаил Белчев

3 месецаРазвлечение

"Жокера“ превъртя боксофисите за филми с категория R

Филмът на Тод Филипс вече е спечелил 805 милиона долара

3 месецаРазвлечение