София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Пинк получи звезда на Алеята на славата

Тя участва в надпреварата за наградите "Грами"

Пинк получи звезда на Алеята на славата

Тя участва в надпреварата за наградите "Грами"

1 годинаРазвлечение 3 Боряна Райчева


Пинк получи звезда на прочутата Холивудска алея на славата. Поп певицата увери, че за нея това е сбъдната мечта, която звучи сюрреалистично.

"Имам усещането, че мечтая и ако някой ме ощипе, ще го ударя с юмрук", каза пред насъбралите си фенове 39-годишната певица, обградена от съпруга си и двете им деца.

Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, ще участва в надпреварата за наградите "Грами", които ще бъдат връчени в неделя. Тя се възползва от повода, за да се върне към дебюта си в музикалната индустрия и да благодари на баща си, който я окуражил да осъществи мечтата си, въпреки трудностите.

"Днес чествам нещо, което баща ми ме научи да правя - да съм вярна на себе си. Човек трябва да вярва във възможностите си", каза Пинк.

Тя е била номинирана 20 пъти за "Грами" и три пъти е спечелила престижната награда. В неделя отново ще се съревновава за отличието в категорията най-добър вокален поп албум с диска си "Beautiful Trauma".

"Всеки път, когато загубя надпреварата, получавам "Грами" от алуминиева хартия от съпруга си. Следователно с нетърпение очаквам да получа ново отличие "Грами" от алуминиева хартия", отбеляза шеговито певицата.

Пинк е издала седем албума, от които са продадени над 50 милиона копия.

Елън Де Дженерис, която използва нейна песен за ежедневното си телевизионно предаване, заяви, че Пинк е голяма рок звезда, като същевременно я приветства, че остава здраво стъпила на земята.