София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Пламена Заячка: Вече седем години ПП АБВ има национално отговорни политики

Председателят на АБВ-младежи ще води листите в 24 МИР
пропускане
59 мЕвроком 212

Вече седем години ПП АБВ има национално отговорни политики във всеки един сектор. Включих се в битката и се съгласих да съм водач на листата на ПП АБВ в 24 МИР, също така и в Кърджали, защото вярвам, че промяната започва от всеки един от нас. За да промениш нещо, трябва да се включиш активно и да бъдеш промяната, която искаш да видиш. За първи път съм водач на листа и тръгвам с увереност не само заради хората, които са при мен в листата и в цяла София, но заради хората, които са в АБВ. Това заяви председателят на АБВ-младежи Пламена Заячка по време на представянето на листите на партията в 23, 24 и 25 МИР в София.

ПП АБВ доказа и доказва всеки ден експертизата си. Днес, след коронакризата и мерките, имаме изключителна нужда от потенциал, стратегия, експертиза, които да изведат България. След здравните мерки следват икономическите и социалните, категорична бе Заячка.

„София има уникален потенциал, тя може да бъде и ски дестинация, и за СПА, и да развива балнеотуризъм, който не се разработва и това е години наред. Столицата има нужда от нова визия и е крайно време да спре разговорът за недостиг на места в яслите и детските градини. Колко години се решава този проблем? Отново 6 000 деца на година не могат да си намерят ясла. Това го слушаме от 10 години. АБВ на местно ниво, където има представители, доказа, че безплатните детски ясли и градини са възможни и това искаме да направим и тук. В момента е на път да фалира цял един бранш с над 300 000 души, който произвежда 12 % от БВП на България. На път сме от 13 март да фалира целият сектор „Туризъм“ с туроператори един по един, които ще оставят всички нас, които предварително сме заплатили пакетно предложение, екскурзия, без да ни върнат парите, защото държавата не иска да застане и да подкрепи тези хора. Нас – хората да ни върнат парите. Това е само един пример, а това ще е вълна, защото с туроператорите следва още подсектори“., посочи председателят на АБВ-младежи.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!