София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 10 °C
Варна 10 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Софийската филхармония представи есенния си полусезон 2020/2021г. по цветове (ВИДЕО)

Билетите са вече продажба
2 мКултура 919 Ивана Иванова

Маестро Найден Тодоров разказа подробности за програмите, за солистите и диригентите в Софийската филхармония, които са поканени и за това, какви цели са си поставили като оркестър през полусезон Есен 2020/2021г. Това се случи в онлайн пресконференция.

Есенният полусезон на Филхармонията ще бъде представен в няколко абонаменти цикъла. Те носят имената на цветове.

"Всеки от Вас може да си избере един или повече любими цвята и да рискува, за да види с какво неговия любим цвят ще го изненада. А може да си избере любим изпълнител и да види в кой цвят сме го видели ние", обясни маестрото.

"Трябваше още по-рано да обявим целия сезон за 2020/2021 да обявим програмата за сезона, но така се случи заради извънредното положение, а и решихме да обявим само полусезона, защото ако се наложат някакви бъдещи промени да не Ви притесняваме с корекции, а направо да Ви представим програмата", коментира Найден Тодоров.

"Ние наистина надграждаме, но нещата се случват различно, защото някои артисти трябваше да бъдат преместени като дати, а други събития също. Това, което ние сме разчитали, че ще имаме надграждане и като публика", каза още той.

ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ВСИЧКИ АБОНАМЕНТИ И ПРОГРАМАТА КЪМ ТЯХ, КАКТО И ДА СИ ЗАКУПИТЕ БИЛЕТ!