София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Спор за липса на маски в автобус завърши с наръгване и смърт в Русия (ВИДЕО)

Трагедията се е случила на 17 ноември
30 мКрими 2473 Боряна Райчева

В Санкт Петербург мъж намушка жител на Мурино с нож, тъй като го е помолил да сложи маска в микробус. Мъжът е починал на място. Трагедията се е случила на 17 ноември.

Мъжът и спътничката му били в градския транспорт без маски. На един от пътниците това не му харесало и направил забележка. Критиката ескалира в конфликт, който продължава на улицата. Първият, който проявил агресия, бил починалият жител на Мурино.

53-годишният мъж, който е бил намушкан с нож, се оказва заместник-директор на изследователски център за сертифициране. Съпругата и дъщерята на починалия са в шок и не разбират как е възможно да се убие човек за проста реплика.

Според собственика на кафене наблизо самият убиец след това се е престорил на обикновен минувач и се опитал да помогне на умиращия. Заснет е видеоклип, в който убиецът се опитва да спаси умиращия.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!