София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Станислав Владимиров: Двойните аршини в БСП не вещаят нищо добро

Според кмета на Перник е недопустимо партийната телевизия на хули президента
6 сПолитика 386 Златина Петкова

Кметът на Перник Станислав Владимиров отново с остра критика към лидера на БСП Корнелия Нинова. В интервю пред БНР Владимиров заяви, че двойните стандарти, които се прилагат в левицата, не вещаят нищо добро. 

По думите на червения кмет, който се превърна във вътрешна опозиция, има поредица от гафове, които БСП прави преди парламентарните избори и които за него са недопустими.

Владимиров заяви, че не е редно партийната телевизия да си позволява да хули държавния глава, при положение че той е бил нещо като знаме на столетницата.

„И аз не знам какво се е случило там, за да се промени това отношение. Също няма логика в отношението към мен, защото се търсеше просто повод да ме ударят чисто вътрешнопартийно“, посочи градоначалникът и допълни, че от началото на своя мандат е усещал подкрепа от страна на партията и партийни членове, но никога досега не е усещал подкрепа от председателя на партията Корнелия Нинова.

Засега Владимиров не смята доброволно да напуска БСП.  “Комуникацията ми с премиера е добра и такава трябва да бъде между един кмет и един премиер, декларира Владимиров и добави, че в кризисни ситуации трябва да говори с българския премиер, а не с този на Полша или на Сърбия.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!