София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Тома Биков: Очевидно вчера сте се спазарили, защото ги няма точките за Росенец и субсидията

"Айде сега да питам кой клекна на субсидията и на кого?"
4 мПолитика 174 Мирослав Митков

Очевидно вчера сте се спазарили, защото ги няма точките за "Росенец" и намаляване на партийната субсидия. Това каза заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ - СДС Тома Биков в декларация от името на група.

"Вчера гласувахме против дневния ред поради няколко причини. Най-маловажната от тях е, че ние не сме част от мнозинството в този парламент и е нормално да изразяваме своето несъгласие с дневни яред ,който се предлага от настоящото парламентарно мнозинство. Това, че то в някакъв момент не е успяло да се спазари, изобщо не е наш проблем. Той е ваш. Очевидно вчера обаче сте се спазарили, защото виждам, че две точки от дневния ред ги няма. Първата точка е "Росенец". Кой клекна сега за "Росенец". Няма я точката за намаляването на субсидията от 8 на 1 лв. Айде сега да питам кой клекна на субсидията и на кого? По-важната причина, заради която гласувахме против този дневен ред е, че ние не сме съгласни, че това е дневният ред на българското общество.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!