София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

УМБАЛ "Св. Иван Рилски" с по-малко от страница доклад след смъртта на 16-годишното момче

На 14-ти февруари 16-годишно момче загина при инцидент в София
6 мЕвроком 395

УМБАЛ "Св. Иван Рилски" изпрати доклад до министъра на здравеопазването Костадин Ангелов, след като той поиска от болницата да направи проверка. 

16-годишно момче загина при инцидент в София

Слави Трифонов: Ние сме държавата на нелепите инциденти

Във връзка с трагичния инцидент на 14.02.2021 г., на бул. „Акад. Иван Гешов“, при който загина 16-годишно дете от болницата предоставят доклада, който изпратиха до Министерство на здравеопазването, и на медиите.

Ето целия текст:

„Уважаеми проф. Ангелов,

Във връзка с трагичния инцидент с починалото на 14.02.2021 г. дете в близост до сградата на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“, не разполагаме с каквато и да е конкретна информация, освен публикациите в пресата.

Електрозахранването ни се извършва от два трафопоста, които се намират на територията на Болничния комплекс – във вътрешния двор на Инфекциозна болница и в сутерена на сградата на НЦОЗА.

УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ няма касателство към други източници на електрозахранване“.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!