София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Василев: Идва ново поколение в политиката, което няма багаж на част от нещата, които са се случили

Ролята на Радев е много добре описана в Конституцията. Той не участва в преговорите, каза още Асен Василев

Нищо не е ясно, докато не си стиснем ръце с партиите, че всичко е одобрено. Докато не стигнем до финален текст, нищо не е финално и нищо не е ясно. Това, което виждаме от коалиционните партньори и което много ме радва е, че има всякакви слухове, които текат, но не и че някой от коалиционните партньори се опитва да саботира процеса. Ролята на Радев е много добре описана в Конституцията. Той не участва в преговорите. Това каза в студиото на "Панорама" Асен Василев, съпредседател на "Продължаваме промяната".

"Идва ново поколение в политиката, което няма багаж на част от нещата, които са се случили във времето и е градивно. Иска наистина да тръгнат нещата по нов начин. Да се работи заедно, да си изчистим и подредим държавата", категеоричен е Василев. 

Най-накрая трябва да започнат истински публични конкурси в държавната администрация, така че всички, които искат да могат да кандидатстват, да влязат в администрацията по прозрачен начин и да допринесат за развитието на страната. Другото е плавно извеждане на пенсионерите от администрацията, за да могат млади хора да тръгнат нагоре по йерархията", каза още той. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!